سه شنبه , اسفند ۲۹ ۱۴۰۲
خانه / آموزشی / معرفی رشته های جدید دیپلم کامپیوتر-تولید محتوای الکترونیکی

معرفی رشته های جدید دیپلم کامپیوتر-تولید محتوای الکترونیکی

آشنایی با رشته‌های شاخه کاردانش

معرفی رشته «تولید محتوای الکترونیکی» این هنرجویان می‌توانند محتوای چندرسانه‌ای تولید کنند

 

فارغ‌التحصیلان رشته «تولید محتوای الکترونیکی» قادر خواهند بود محتوای آموزشی، چندرسانه‌ای و تبلیغاتی با موضوعات مختلف و در قالب‌های متنوع ایجاد و طراحی کنند.

 *معرفی رشته

رشته تولید محتوای الکترونیکی یکی از رشته‌های فنی کامپیوتر و زیرمجموعه خدمات است که فارغ‌التحصیلان این رشته توانایی طراحی و توسعه پروژه‌هایی با محتوای آموزشی و تبلیغاتی را به صورت چندرسانه‌ای خواهند داشت.

*سطح آموزشی مهارت‌ها

در این دوره تحصیلی مهارت‌های لازم در کار کردن با برنامه‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسیVisual Basic،Photoshop،Flash  captivate ،Maya ،Priemiere ،Audition ،office به دست می‌آید.

فارغ‌التحصیلان این رشته درنهایت می‌توانند با استفاده از امکانات نرم‌افزار Flash، maya انیمیشن‌های مورد نیاز را طراحی و تصاویر ویدئویی و اصوات را ویرایش کنند. همچنین قادر خواهند بود محتوای آموزشی و چندرسانه‌ای و تبلیغاتی با موضوعات مختلف و در قالب‌های متنوع ایجاد و طراحی کنند.

*آینده تحصیلی و شغلی

زمینه‌های اشتغال مهارت آموختگان: فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند به صورت فردی یا به صورت خوداشتغالی یا گروهی اقدام به تهیه و تولید نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای و محتوای الکترونیکی و نرم‌افزاری آموزشی کنند و شرکت‌های طراحی و ویرایش محتوای الکترونیک با هدف آموزش و تبلیغات دایر نمایند همچنین در پروژه‌های مرتبط با تدوین فیلم و صدا نیز می‌توانند همکاری نمایند.

اما به طور عمومی مشاغل زیر را نیز می‌توانند برعهده بگیرند:

۱ـ منشی کامپیوتری، ۲ـ مسئول کارگاه‌های آموزشی، ۳ـ کمک مربی آموزش کامپیوتر، ۴ـ راهبر سیستم‌های کاربردی کامپیوتر، ۵ـ مسئول آرشیوهای نرم‌افزاری، ۶ـ کمک برنامه‌ساز سیستم‌های کاربردی کامپیوتر، ۷ـ برنامه‌ساز سیستم‌های کاربردی کامپیوتر، ۸ـ مربی آموزش کامپیوتر، ۹ـ دستیار تولیدکننده سیستم‌های کامپیوتر، ۱۰ـ مستندساز سیستم‌های کامپیوتر، ۱۱ـ نصاب و راهبرد دستگاه‌های کامپیوتر، ۱۲ـ سرپرست اتاق کامپیوتر، ۱۳ـ سرپرست راهبری شبکه‌های محلی کامپیوتر، ۱۴ـ راهبر روندهای کنترل فرایندهای صنعتی.

نحوه ارزیابی به مقاطع تحصیلی بالاتر: دانش‌آموزان این رشته پس از گذراندن دروس خود با موفقیت مدرک دیپلم کامپیوتر را کسب می‌نمایند که در صورت علاقه به تحصیل می‌توانند به طرق ذیل در سطوح بالاتر ادامه تحصیل دهند:

بدون گذراندن دوره پیش‌دانشگاهی در آزمون سراسری دوره کاردانی پیوسته شرکت نموده و پس از احراز قبول در یکی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای سراسر کشور ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند.

بدون گذراندن دوره پیش‌دانشگاهی در آزمون ورودی آموزشکده‌های وابسته به دانشگاه جامع تکنولوژی (علمی ـ‌کاربردی) شرکت نموده و پس از احراز قبولی ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند.

بدون گذراندن دوره پیش‌دانشگاهی در آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی شرکت نموده و پس از احراز قبولی، در دوره کاردانی پیوسته ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کاردانی شوند.

در آزمون تغییر رشته یکی از دوره‌های پیش‌دانشگاهی هنر، علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی شرکت نموده و پس از احراز قبولی، دوره مذکور را گذرانده و سپس از طریق آزمون سراسری دانشگاه‌های دولتی و آزاد اسلامی، ادامه تحصیل داده و موفق به اخذ مدرک کارشناسی شوند.

* ساعت آموزش

رشته «تولید محتوای الکترونیکی» دارای ۱۰۹ ساعت آموزش است که شامل ۴۲ ساعت شایستگی‌های عمومی، ۲ ساعت شایستگی‌های پایه، ۵۶ ساعت شایستگی‌های فنی و ۹ ساعت شایستگی‌های غیرفنی است.

استاندارد مهارت و درس این رشته شامل:

«ریاضی ۱ متشکل از ۲ واحد نظری»، «رایانه‌کار مقدماتی متشکل از ۵ واحد نظری و ۶ واحد عملی»، «طراح امور گرافیکی با رایانه متشکل از ۲ واحد نظری و ۴ واحد عملی»، «کاربر میکس صدا و تصویر متشکل از ۲ واحد نظری و ۴ واحد عملی»، «کاربر capturing متشکل از یک واحد نظری و ۲ واحد عملی»، «کاربر flash متشکل از یک واحد نظری و ۲ واحد عملی» و «کاربر director متشکل از یک واحد نظری و ۲ واحد عملی»، «کاربر auto desk maya متشکل از یک واحد نظری و ۳ واحد عملی»، «رایانه کار پیشرفته متشکل از ۳ واحد نظری و ۵ واحد عملی» و «کارورزی متشکل از ۴ واحد عملی» است.

درباره ی aradkhorasan

همچنین ببینید

اخذ دیپلم رسمی و معتبر آموزش و پرورش

    دیپلم و سیکل  رسمی آموزش و پرورش سیکل و دیپلم رسمی آموزش و پرورش: …